10 dagar av kärlek – Dag 1

Nu börjar nedräkningen, bara 10 dagar kvar till Alla Hjärtans Dag!

För att komma igång inför årets romantiska högtid vill vi på More Than Love varje dag de kommande 10 dagarna komma med förslag på produkter och härliga scenarion för att göra er Alla Hjärtans Dag lite bättre. Kanske vet du precis vad du ska hitta på den 14:e eller så behöver du all hjälp du kan få? Oavsett så hoppas vi att du kan finna lite inspiration under dessa 10 dagar.

Dag ett har vi Ett Hjärta Fullt av Erotik som innehåller mer än 100st erotiska och sexigt upphetsande utmaningar du och din partner kan ta er an. Öppna hjärtat, välj en lapp och gör det som står på det. Kanske ska du laga en god middag till din partner? Kanske står det att du ska unna din partner en härligt erotisk massage? Varför inte kombinera detta med våra romantiska rosblad spridda på bordet, sängen eller som en stig genom hemmet till sovrummet? Det där lilla extra är något som verkligen uppskattas.

Med Ett Hjärta Fullt av Erotik hemma har du flera bra och användbara tips för att hetta till såväl Alla Hjärtans Dag som vardagen och rosbladen är en fin detalj som tillför extra romantik vid speciella tillfällen.

Kommentera

(Spamcheck Enabled)