10 dagar av kärlek – Dag 2

Letar du efter något riktigt hett och snyggt att överraska din partner med den 14:e? Vill du framhäva dina former ordentligt, känna dig sensuell och sexig och samtidigt få din älskling att tappa hakan helt? Som vi alla vet är rött kärlekens färg och självklart har vi på More Than Love erotiska underkläder och attiraljer i just denna färg perfekta för Alla Hjärtans Dag.

Ett underklädeskit vi verkligen tror kommer krydda till det och få det att hetta till mellan dig och din partner är en kombination av vårt supersnygga nattlinne Chanel ihop med ett par spetstrosor och knähöga svarta strumpor. Chanel är ett lyxigt rött nattlinne med vacker svart spets kring byst och fåll med spänne mellan brösten där du kan välja att ha det öppet eller stängt. Spetstrosorna med röda detaljer och rosetter ser kanske söta och oskyldiga ut men tack vare den öppna grenen tillåter det för mycket hett och syndigt även med dem på. De knähöga strumporna, även de med rosett, kan i kombination med ett par stilrena svarta eller röda klackar få dina ben och vader att se extra snygga ut.

Känner man sig sexig hjälper det inte bara för lusten utan utstrålar man självförtroende blir man även mer attraherande för sin partner och det tycker vi på More Than Love är viktigt, speciellt under en sån dag som Alla Hjärtans Dag då man ska skämma bort både sig själv och sin älskling extra mycket med närhet och kärlek. Vi hoppas verkligen att du och din partner kan komma i rätt stämning med denna enkla men sensuella kombination av kläder.

Chanel kan du hitta i storleken Onesize och Queensize, spetstrosorna med öppen gren i S/M och M/L och de knähöga strumporna i Onesize.

För fler snygga och sexiga klädesplagg klickar du enkelt här.

Kommentera

(Spamcheck Enabled)