6 tips för ett hetare sexliv i vinterkylan

Det är inte svårt att känna sig sexig när solen skiner och ju färre klädesplagg man har på sig desto bättre. För vissa par kraschar sexlivet så fort temperaturen sjunker och även om det sällan är ett problem att mysa in sig under en varm filt så kan det kännas svårt att komma i stämning för att bli intima.

Så står kylan i vägen för att bara kasta av dig kläderna och gå lös på din partner? Som tur är finns det heta tips och tricks som är som gjorda för just den här tiden på året. Här är sex av våra favoriter:

1. Bär sockar för en bättre orgasm

Något man ständigt blir påmind om under vintern är att ha ett par tjocka sockar på sig för att hålla fötterna varma och mysiga. Varför är detta extra viktigt i förhållande till att nå klimax? Tro det eller ej men det finns faktiskt en vetenskaplig parallell mellan varma fötter och orgasmer. En kvinna som har varma fötter har nämligen en bättre chans att uppnå orgasm under samlag. Otroligt, eller hur? Så dra på dina sexigaste knähöga strumpor och kryp ner i sängen med din älskling för såväl njutning som värme.

2. Drick varmt té före oralsex

Det här är ett roligt trick att använda på din partner. Gör en varm kopp té och ta med den in i vardagsrummet. Din partner kommer troligen tro att du förbereder dig för att krypa ner under en filt och mysa resten av kvällen men istället tar du en klunk, låter teet värma upp gommen, tungan och halsen och sedan ger du din partner det bästa oralsex hen någonsin fått. Funkar lika bra oavsett kön. För att tillföra lite extra känsla, se till att dricka pepparmintsté. Det kommer höja oralsexet ännu ett snäpp.

3. Lämna persiennerna öppna

Inte nog med att det är väldigt spännande att ha sex med persiennerna helt vidöppna (tänk om någon kommer på er?!) utan att ha sex på vintern och låta solstrålarna lysa på ens kropp samtidigt kan faktiskt ändra din kroppskemi. Då testosteronnivåerna kan vara extra låga på vintern så hjälper solstrålarna att kicka igång lusten lite extra. Så se till att ta vara på varenda sekund som solen är uppe nu i vinter.

4. Skeda

Få ställningar är bättre än skeden när det kommer till att värma upp varandra. Kura ihop er så tätt som möjligt för att minimera mängden hud som utsätts för kyla och använd era händer för att tillföra extra värme på lår, mage, nacke, höfter – ja vart de än må vandra. Skeden är lika perfekt när man myser som under samlag.

5. Låt det hetta till i tvättstugan

Som du nog redan vet är torktumlaren inte bara fantastisk på så vis att dina kläder blir varma och sköna, dess härliga vibrationer kan även bidra med en orgasm eller två. Förutom att vibrera så ger den även ifrån sig värme vilket kan vara extra trevligt såhär när det är kyligt ute. Så nästa gång du ska hämta tvätten – tänk inte på det som en syssla. Ta med din partner ner till tvättstugan och överraska hen med att ställa dig mot torktumlaren och bjud in för en snabbis.

6. Ta fram oljan

Värmande oljor är avslappnande och njutningsfulla för kroppen när det är kallt ute, plus att de luktar fantastiskt. Varför inte ge din partner en massage och se vart det för er? Det finns en hel uppsjö av värmande massageoljor i alla tänkbara dofter som tillför det där lilla extra till massagen. Viktigt att tänka på är dock att hålla oljan ifrån de intima delarna om det hettar till extra, detta för att förhindra irriterade slemhinnor och annat otrevligt då olja och pH-värdet i underlivet inte är kompatibla.

Massageoljor och mycket, mycket mer för att krydda sexlivet nu i vinter kan du hitta på vår hemsida genom att klicka här.

Kommentera

(Spamcheck Enabled)