Fråga Åsa – Att fejka orgasm med sin partner

På Fråga Åsa är detta en återkommande fråga – både på mail, i butikerna och på partyn – så är den värd att ta upp igen. Just detta är en fråga från en kund som tidigare skrivit in till oss. Har du frågor också? Var inte rädd för att skriva till oss!


“Hjälp, jag vågar inte tala om för min partner att jag fejkar orgasm! Jag är rädd att min partner ska känna sig som en dålig älskare om han/hon får veta att det inte går för mig. Nu känns det som att jag är inne i en ond cirkel, hur kommer jag ur detta?”

Svar:

Att fejka orgasm är som att måla in sig i ett hörn, det kan vara svårt att komma ur fällan.
Det finns två sätt: Antingen står du för vad du har gjort och är 100% ärlig. Talar om för din partner att du har fejkat. På så sätt kan ni lösa det tillsammans därifrån.

Eller så från och med nu, så slutar du att fejka att du får orgasm och säger till din partner att du inte kom. Sedan därifrån, är det bara att arbeta för att du ska lyckas att få orgasm på de sätt du vill. Inget mer fejkande.
Bara för att man inte får orgasm varje gång, betyder inte det att din partner är dålig i sängen. Det kan bero på mycket andra saker! Men du (även tillsammans med din partner) måste ta reda på hur just du får din orgasm att komma bäst.

Man kan inte lasta ansvaret för sin orgasm på sin partner – det är du som måste visa hur du vill ha det, visa honom hur han ska göra. Berätta när det är skönt, när han ska ändra position och så vidare. Tråkigt nog så är det vanligt att partnern tar på sig skulden för den uteblivna orgasmen, trots att det inte alls måste bero på honom. Du ska inte heller ta på dig skulden, för det beror inte alltid på dig heller. Men om ni samarbetar och pratar med varandra, så ska du se att det blir mycket enklare och bättre! Communication is the key!

Om du inte kan få orgasm genom bara vanligt samlag, kanske ni behöver införskaffa er en leksak. Kolla upp olika g-punkt stavar, kolla efter ett sätt att få klitorisstimulans under samlaget och så vidare. Passa på att kolla in We-vibe Sync, som går att använda under samlag. Då får du klitorisstimulans samtidigt som din partner kan vara inuti dig!

Lycka till!


More Than Love logga

Kommentera

(Spamcheck Enabled)