Sexnoveller

 

Flygvärdinnan

Jag var på väg till Australien, planet var nu en timme från nedstigning och jag bestämde mig för att gå och sminka mig. Jag gick längst bak i planet, för att ta första närmsta toaletten, när jag fick syn på en mycket vacker blondhårig flygvärdinna som såg mig och gav mig det största leendet jag någonsin fått. Jag svarade tillbaka med ett litet leende på läpparna och vände blicken snabbt åt flygplansfönstret. Jag tänkte att det var nog bara i min fantasi detta leende var något annat än en vänlig gest. Jag fortsatte titta ut genom fönstret men fick känslan av att någon tittade på mig och vände blicken tillbaka till flygvärdinnan som gav mig en topp till tå blick och märkte snabbt att jag observerade hennes blick. Hon blev lite generad och vände blicken ner i golvet samtidigt som hon gav ett leende. Så osäker som jag är på mitt utseende antog jag direkt att något var fel på mig och började fixa håret lite lätt med fingrarna samtidigt som jag frågade henne, “vaddå, “? med ett lite osäkert leende på läpparna. Hon svarade nej, det är bara det att du är så vacker, så jag kunde inte låta bli att titta på dig och när du kom på mig skämdes jag lite.

Det hoppade till lite i planet och jag tappade balansen men lyckade få tillbaka den innan jag skulle ramla. Så jag frågade henne om jag fick sitta bredvid henne. Hon titta på mig gav mig ett litet oskyldigt leende och sa” javisst får du det” jag gick mot flygplansstolen och tittade på flygvärdinnan och gav henne ett litet leende tillbaka. När jag var på väg att sätt mig ner igen började det att bli lite turbulens och planet hoppade till igen, så jag tappade balansen lite lätt igen men lyckades ta tag i stolen.

När jag satt mig ner, kände jag direkt hur hennes hand tog lite lätt på mitt knä medan hon lutade sig lite fram och frågade mig ” gick det bra? “Jag log och nickade på huvudet. Jag kände doften av hennes parfym och kände hur jag började bli lite varm. Jag vände mig mot henne med en flirtig blick. Hon svarade tillbaka med samma blick och jag kände hennes hand vandrade igenom mot hår. Det dröjde inte länge innan jag såg henne titta mig djupt in i ögonen med hennes vackra blå ögon och kysste mig lite lätt på läpparna samtidigt som hon drog sig undan lite, väntades på mitt svar. Jag närmade mig hennes läppar och kysste henne. Direkt kände jag hur hennes hand oskyldigt började smeka mina lår genom mina strumpbyxor. Jag kände som en lätt stött vandrade genom kroppen.

Toaletten öppnades och vi hoppade ifrån varandra innan dörren öppnades helt, ut kom den andra flygvärdinnan. Jag reagerade snabb eftersom jag satt på hennes stol, och frågade ” är det okej om jag sitter här för jag är lite flygrädd?” Hon tittade på mig och svarade ” jaja visst” och gick vidare.

Jag kände hur någon tog min hand och smekte den samtidigt som hörde jag “kom”. Hon tog min hand och gav mig den intensiva blicken igen och ställde sig upp. Jag ställde mig direkt efter. Hon gick in i toaletten och jag följde med och låste dörren. Jag kände hennes läppar mot mitt öra och hörde henne viska” vart var vi nu igen”. Jag kysste henne intensivt och hon kysste tillbaka, vi började hångla och ta lite på varandra.

Jag kände hur hon började knäppa upp min blus, tillslut var blusen helt öppen och bh:n borta, hon tittade på mina bröst med ett leende och sedan började ta av sig sin vita skjorta och blåa scarf. Jag tittade på henne medan hon snabbt tog av sig bh:n , hennes bröst var små men vackra. Hon tog tag i mig och började kyssa mina bröst, jag kände hur mitt underliv började pulsera. Jag tog tag i hennes huvud och gav henne en passionerad kyss och höll om henne. Jag kände hur hennes bröst trycktes mot mina samtidigt som vi höll om varandra och kysstes. Hon tryckte mig försiktigt mot handfatet, jag hoppade upp lite lätt mot handfatet och satte mig. Hon tittade på mig och började ta av mina strumpbyxor. Jag tittade på henne med en livrädd blick och sa “jag har aldrig gjort det här med tjej” hon log och “sa inte jag heller” och tog av mina trosor. Hon kysste mig samtidigt som hon lät hennes hand smeka mina lår. Handen närmade sig mer och mer mitt underliv och jag kände hur jag började bli väldigt våt.

Hennes hand masserade mitt klitoris och jag stönade lite tyst och hon fortsatt lite och slutade plötslig. Hon böjde sig ner. Jag kände hur pulsen gick upp och sedan kände jag hennes läppar kyssa mitt klitoris. Det var som en blixt i hela kroppen och jag njöt. Jag hade aldrig känt så här tidigare. Hennes två fingrar gled in i mig samtidigt som hon sög på mitt klitoris. Jag kände hur jag kom och det var som en flod. Hon slickade bort allt och ställde sig upp och kysste mig med fingrarna kvar i mig.

Vi hörde hur kaptenen sa “cabine crew preper for landing” Jag tittade på henne och viskade” har du en penna? “hon räckte fram en hon hittat i hennes skjorta. Jag tog tag i hennes arm och skrev mitt namn och hotellet jag skulle stanna på och sa “kom och besök mig, så får du en kväll du sent kommer glömma. Hon tittade på mig och log med en flirtig blick och kysste mig. Innan vi gick ut ur toan sa hon “om du väntar en timme tills alla passagerare lämnat planet så följer jag med dig. Jag log och kysste henne igen innan vi gick ut ur toaletten.

Kommentera

(Spamcheck Enabled)