Veckans produkt: Oralsex Han Aldrig Glömmer

Veckans produkt denna vecka är en bok som alla som vill tillfredsställa sin penisbärare borde ha, med boken Oralsex Han Aldrig Glömmer kommer du att bli en höjdare på det du gör!


Vill du bli bra eller bättre på att tillfredsställa din man? Härligt, då har vi verkligen boken för dig! Den här boken är för både den erfarne och nybörjaren.

Att oralsex utförs på rätt sätt och med rätt tekniker kan påverka hela den underbara känslan. Boken Oralsex Han Aldrig Glömmer innehåller 52 tips och tekniker som du kan använda dig av för att göra din partner galen av åtrå! Boken bjuder på olika scenarion som bygger på spännande och kreativa tekniker och positioner. Enkelt för att du lätt ska kunna lära dig dem!

Till skillnad från andra böcker om oralsex så beskrivs hela scenarier för att kunna ge din partner en oförglömlig njutning. De beskrivs utförligt med text och både tecknade och riktiga bilder. Från om hur du ska göra, vart du hittar mannens erogena zoner till hur du förlänger akten till något fantastiskt!


52 olika upplever, från början till slut, där just avsugning står i fokus. Du får lära dig om hur du ska variera och även att kombinera mellan olika ställningar, munrörelser, handgrepp, sexleksaker och andra förförelseknep!

Du kan antingen överraska din partner med allt på en gång, eller dra ut på det och visa något nytt en gång i veckan. Då kan du hålla på i ett helt år! Det finns mycket att lära sig och man lär sig bäst genom att ha kul med det. Så är du sugen på att få lära dig mer, så tveka inte att köpa den här boken! 


Boken är full med spännande, härliga och sexiga bilder för att du enkelt ska kunna förstå hur du ska gå tillväga. Här är en liten sneakpeak nedan!

Oralsex Han Aldrig Glömmer
Utförliga tecknade bilder
Oralsex Han Aldrig Glömmer
Sexiga riktiga bilder

Oralsex Han Aldrig Glömmer

Kommentera

(Spamcheck Enabled)